bent-western1-1030×686

Bent Westen El ApS

El-installatør

Kontakt information

Navn
Bent Westen El ApS
Adresse
Bakkegårdsvej 403
Postnummer og by
3050 Humlebæk
Telefon
Antal ansatte
Antal ansatte 15 - 20
CVR. Nummer
34963215
Sociale Medier

Om os

EL-FIRMA MED MANGE ÅRS ERFARING

Både privat og erhverv
Hos Bent Westen behandler vi alt vores arbejde som en kernesag. Derfor går vi op i, at kunden er tilfreds, uanset om det er privat eller erhverv.

Autoriseret el-service
Hos Bent Westen ved vi godt, el-arbejde er en tillidssag. Produkt og kunden er altid i centrum og den efterfølgende service er meget højt prioriteret.

Medlem af TEKNIQ
Hos Bent Westen har vi et grundigt og kompetent team. Derfor er vi medlem af TEKNIQ, så vores kunder kan føle tryghed med garantiordningen.

Vores profil
Bent Westen ApS er et 40 år gammelt firma som ligger i Humlebæk. Firmaet blev grundlagt af Bent Westen. Bent Westen ApS er i 2008 blevet overtaget af el-installatør Carsten Kjeldsen. Vi er et team af 8 personer med høj anciennitet og høj faglighed.

Vores mission og grundlag for firmaet er at være engagerede i vores kunder, og pligtopfyldende samt kvalitetsbevidste i vores opgaver. Bent Westen er i dag kendt som en god medspiller inden for alle ydelser i elbranchen. Dette gør, at kunden altid får den rette installation udført ud fra hensyntagen til lovgivning, omgivelser og ikke mindst økonomi.

Gallery

Kort

Kontakt håndværker