75380033_848998688836246_5584875592806825984_n

Dansk Tagkompagni ApS

Solceller Tagrenovering Tømrer

Kontakt information

Navn
Dansk Tagkompagni ApS
Postnummer og by
3050 Humlebæk
Telefon
Antal ansatte
Antal ansatte 15 - 20
CVR. Nummer
39134209
Sociale Medier

Om os

DIT FORETRUKNE TAGFIRMA

Hvis du drømmer om et nyt tag til en god pris, er du kommet til det rette sted. Hos Dansk Tagkompagni bliver du mødt af et professionelt og moderne tømrerfirma. Vi leverer altid en høj håndværksmæssig kvalitet, god service og effektive løsninger til konkurrencedygtige priser.

Når du vælger Dansk Tagkompagni som din fortrolige samarbejdspartner til at lægge dit nye tag eller foretage en tagrenovering, er du sikret, at dine behov og ønsker altid er i fokus. Vi arbejder målrettet for at levere kvalitetsbevidste løsninger, og prioriterer god kommunikation med vores kunder gennem hele processen.

MEGET MERE END ET TAGFIRMA

Oveni at have ekspertise inden for tagarbejde udfører vi også alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Dette betyder, at vi både kan realisere din drøm om en omfattende renovering af hele huset, eller blot udskifte et par lister for dig.

Vi er centralt placeret i Nordsjælland, men vi udfører tømrer- og tagarbejde på hele Sjælland. Herudover tilbyder vi løsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har altid til formål, at du bliver tilfreds – både med resultatet og med processen. Hvis du mangler en tømrer eller et tagfirma på Sjælland, bør du ikke tøve med at kontakte os.

Video

Gallery

Kort

Kontakt håndværker