Jamie-Baker Humlebæk Facaderenovering

Humlebæk Facaderenovering

Murer

Kontakt information

Navn
Humlebæk Facaderenovering
Adresse
Skeltoftevej 6B
Postnummer og by
3050 Humlebæk
Telefon
Antal ansatte
Antal ansatte 1-5
CVR. Nummer
32977791

Om os

Humlebæk Facaderenovering drives af Jamie Baker, der har været i branchen siden 1988. Jamie har bred erfaring med forskellige former for mure- og pudsarbejde. Han arbejdede for første gang med kalkmørtel i England, da han var 18 år gammel – og det har holdt ved lige siden.

Inden Jamie Baker startede Humlebæk Facaderenovering i 2010, har han arbejdet for forskellige danske murerfirmaer – bl.a. Pihl og Co., Carl Nielsen Facade puds og Watson Facaderenovering.

Både kalkprodukterne og æstetikken kendetegner Jamies arbejde. Det ekstra ’touch’, han lægger i opgaven, er drevet af hans fornøjelse ved smukke bygninger – både nye og gamle.

Uanset projektets størrelse går Jamie til opgaven med respekt for husets arkitektur og dine ønsker – og han rådgiver altid om den løsning, der er den rette i forhold til dit hus’ nuværende tilstand og bæredygtige fremtid.

Desuden er der mange af Humlebæk Facaderenoverings kunder, der sætter pris på, at Jamie selv er med hele vejen fra besigtigelse af opgaven til dens endelige udførelse – det betyder nemlig, at du med én kontaktperson ikke skal bekymre dig om, at informationer går tabt undervejs.

Gallery

Kort

Kontakt håndværker