rygt3y

Niverød El Service A/S

El-installatør

Kontakt information

Navn
Niverød El Service A/S
Adresse
Niverød Erhvervspark 10
Postnummer og by
2990 Nivå
Telefon
Hjemmeside
Antal ansatte
Antal ansatte 5 -10
CVR. Nummer
15128631

Om os

Vi har kunden i fokus!

Hos Niverød El Service A/S sætter vi kunden i centrum, idet vi er opmærksomme på moderne virksomheders og privatpersoners behov. Vi sørger for hurtig og kompetent hjælp, når du har brug for en elektriker eller el installatør. Vi har desuden døgnvagt som elektriker og kan derfor rykke ud på et hvilket som helst tidspunkt.

Hvad kan en el installatør hjælpe med?

Vores ekspertise inden for el-branchen er bred, hvorfor vi kan tilbyde en bred række af opgaveløsninger. Vi hjælper dig gladeligt med bl.a. el installationer eller andre fagtekniske opgaver. Med speciale i belysning er vi også behjælpelige med at udvælge lamper og pærer, og vi sørger for at lamperne hænger korrekt, så du får mest muligt ud af lyset. Vi holder os desuden ajour med udviklinger i antenner og paraboler, og derfor kan vi nemt hjælpe dig med at opsætte eller reparere disse.

Vi kan også hjælpe med installation, flytning eller udskiftning af eltavler, samt el-tjek, hvis du er ved at flytte til en ny bolig. Du kan læse mere el-tjek/el eftersyn her.

Kontakt os

Har du et projekt, som du gerne vil have os til at se på, eller mangler du bare en elektriker til at hænge en lampe op, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 49 14 71 88 eller på e-mail elniv@niveroed-el.dk. Vi har hjemme i Nivå, hvorfra vi servicerer kunder i hele Nordsjælland, bl.a. Fredensborg, Humlebæk og Hørsholm.

Video

Gallery

Kort

Kontakt håndværker