weffr3rf3

Olesen Malerfirma

Maler

Kontakt information

DØGNVAGT TELEFON
Navn
Olsens Malerfirma
Adresse
Torpenvangen 11
Postnummer og by
3050 Humlebæk
Telefon
Antal ansatte
Antal ansatte 1-5
CVR. Nummer
38301586
Sociale Medier

Om os

Malerarbejde inde og ude

Vi er et professionelt malerfirma i Nordsjælland, som udfører alle typer maleropgaver for både private hjem og erhvervsejendomme. Vi har erfaring og ekspertise i indendørs og udendørs malerarbejde, filt, spartling, skimmelsanering og reparation af skader.

Er du på udkig efter en dygtig maler til dit hjem eller kontor? Vores team af erfarne malere har mange års erfaring med malerarbejde og kan hjælpe dig med alt fra en enkel opfriskning til en fuldstændig renovering. Vi har stor erfaring med at arbejde med forskellige typer maling og overflader, så vi kan give dig det ønskede resultat.

Skal du have malet udendørs?

Hos Olesen Malerfirma er vi vant til at male udendørs, når vejret tillader det. Vi har stor erfaring i alle former for udendørs maleropgaver.

Når vi maler udendørs, maler vi typisk:

  • Vinduer
  • Døre
  • Plankeværk
  • Carporte
  • Facader

Udendørs maling er ikke blot vigtigt for det visuelle udtryk, som du og dine gæster oplever – maling er en essentiel del af vedligeholdelsen af vinduer, carporte etc. Derfor er det også en god ide at vælge en erfaren og faglært maler, så arbejdet udføres professionelt, og du dermed opnår den længste levetid på din carport, plankeværk, eller hvad end du skal have malet.

Uanset opgaven du står overfor, er vi din professionelle maler udendørs, såvel som indendørs. Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud på din udendørs maleropgave.

Gallery

Kort

Kontakt håndværker