395182875_122178846140001475_9011068037444637286_n

Strandvejens maler ApS

Maler

Kontakt information

Navn
Strandvejens maler ApS
Adresse
Teglgårdsvej 847
Postnummer og by
3050 Humlebæk
Telefon
Antal ansatte
Antal ansatte 1 - 5
CVR. Nummer
44237229
Sociale Medier

Om os

Strandvejens maler ApS

Ægteparret bag 'Strandvejens maler ApS' fra Humlebæk har tilsammen en bred vifte af kvalifikationer, som sammen med deres ambitioner udgør den perfekte cocktail i driften af Strandvejens maler ApS

Vi arbejder hver dag målrettet på, at adskille os fra branchen på tre fokusområder. Opgave-fokus - Kundetilfredshed - Prisbevidst.

Det betyder, at du som kunde oplever en maler, som sætter din opgave i fokus, indtil den er afsluttet. Hos os slutter den gode oplevelse nemlig ikke, når du har placeret din ordre. Det betyder også, at vi løbende vil være i dialog med dig omkring opgaven.

Sker der noget uforudset, kan du derfor være forvisset om, at vi taler med dig om det og i fællesskab laver vi en plan for det videre forløb. Men det betyder faktisk også, at du - imens arbejdet pågår - roligt kan overlade arbejdet til os. Du ved nemlig, at du vil blive kontaktet. På den måde kan du koncentrere dig om noget andet, imens maleren arbejder på dit projekt.

Når en opgave er afsluttet, overleveres den af maleren til dig på stedet. Det gør vi, fordi ordentlighed er en vigtig del af vores DNA, og vi vil gerne se kunden i øjnene, også når arbejdet er udført. På den måde sikrer vi, at vi ikke forlader en opgave, før vi har sikret kundetilfredshed. Alt dette er faktisk muligt at gøre til en god pris. Kvalitet og god pris kan nemlig godt gå hånd i hånd.

 

Gallery

Kort

Kontakt håndværker